After years of dreaming and planning, we built a fabulous new addition to our existing location. In Spring 2019, our Children's House preschool/kindergarten classroom moved to its newly constructed building. This addition also moved our Upper Elementary classroom out of the basement and into the classroom above the Children's House. Having all our students, ages 3-12, together on one campus allows us to extend the benefits of cooperative learning and peer mentoring to all students.

In order to make room for this building, we will need to use our existing outdoor space differently and creatively. We want to prioritize and urban garden and other dynamic play spaces or structures that help facilitate connections between children with nature. We will be raising funds to support this improvement of creating an ideal outdoor space.

From a vision to reality

Remodel Completion April 2019